Postadres In Rotterdam biedt een unieke service: wij scannen uw post en sturen deze dagelijks digitaal naar uw mailbox. Ongeacht waar u zich bevindt, uw post komt altijd direct bij de juiste persoon terecht. Handig voor emigranten, expats en bedrijven met werknemers in het buitenland, discretie gewaarborgd.

Post ontvangen in het buitenland

Een Postadres In Rotterdam is een praktische en betrouwbare oplossing voor emigranten maar ook als u voor een korte of langere periode in het buitenland verblijft. Bent u veel onderweg en wilt u uw post dagelijks goed en discreet geregeld hebben? Met een Postadres In Rotterdam ontvangt u op werkdagen dagelijks digitaal de post en blijft u op de hoogte, ongeacht waar ter wereld u zich bevindt.

Postadres

Met een postadres in Rotterdam wordt alles voor u geregeld. Uw post wordt, voor een vast bedrag per maand, iedere werkdag gescand en aan u doorgestuurd. Uw privacy is gewaarborgd; de post wordt verwerkt door speciaal geautoriseerde medewerkers. Het digitaal ontvangen van de post is tijdbesparend. U kunt, ook op dagen dat u onderweg bent of als u in het buitenland woont, toch dagelijks uw correspondentie inzien. Voor informatie over tarieven klik hier