De uitstraling van uw bedrijf wordt nog professioneler met een Kantooradres In Rotterdam. Ook bedrijven die naar de regio Rotterdam willen uitbreiden, bieden wij de oplossing! Een representatief Kantooradres met aanvullende diensten. Alle faciliteiten van een eigen kantoor voor een fractie van de kosten van een eigen bedrijfspand.

Meer dan een kantooradres

Voor ondernemingen die geen behoefte hebben aan het huren van kantoorruimte, maar die wel op zoek zijn naar een professioneel Kantooradres biedt Kantoor In Rotterdam een complete betaalbare oplossing. Wij bieden aanvullende diensten zoals een 010 telefoon- en faxnummer, zodat uw bedrijf een regionale uitstraling krijgt. Afspraken met uw relaties kunt u maken op uw Kantooradres. In ons bruisende kantoorpand zijn compleet ingerichte spreekkamers en vergaderruimtes beschikbaar voor groepen van twee tot 30 personen. Voor meer informatie over de tarieven. klik hier

Postadres

Bij Kantoor In Rotterdam beschikt u over een Kantooradres op een mooie locatie in een modern pand. U kunt uw Kantooradres gebruiken voor de inschrijving bij de KvK. Uw post wordt dagelijks gescand en doorgestuurd. De kosten hiervan zijn bij het contract inbegrepen. Ook kunt u het adres gebruiken op uw briefpapier, visitekaartjes, uw website en als vergaderlocatie, kortom, alle faciliteiten van een eigen kantoor, voor een fractie van de kosten.